Voor Wie?

Verslaafden In Herstel

Het SoberCare programma is er in eerste instantie natuurlijk voor jou! Om jou de beste kans op herstel te bieden. Om je herstelperiode zo prettig mogelijk te laten verlopen. Om je omgeving op een positieve manier bij je herstel te betrekken.

Door dagelijks aan jezelf en anderen objectief te laten zien dat je nuchter bent, vermijd je de vervelende discussies die, als je geen bewijs hebt, zeker gaan plaatsvinden. Zo kun je door zelf actie te nemen ervoor zorgen dat er juist het bewijs van nuchterheid aanwezig is! Dat geeft meer rust in jouw leven, en ook in de levens van diegenen wiens vertrouwen jij in het verleden gebroken hebt.

Door de 4 dagelijkse testen zal je meer kans maken om nuchter te blijven. Het is mooi dat je hier zelf zorg voor draagt!

De voordelen van SoberCare

  • Herstel van vertrouwen; Het vertrouwen dat je omgeving in jou is kwijtgeraakt, is niet onmiddellijk terug na je behandeling. Door deel te nemen aan het SoberCare-programma laten verslaafden in herstel zien dat zij nuchter zijn. Geen woorden maar daden!
  • Kans op terugval verkleinen;  Close Monitoring programma’s – zoals SoberCare – hebben in de Verenigde Staten bewezen het terugvalpercentage van verslaafden in herstel aanzienlijk te verlagen*. Met SoberCare maak je veel meer kans om nuchter te blijven.

* “Chemical Dependency and the Physiscian” door Mayo Clinic Proc. 2009

Sobercare helpt de verslaafden hun beloftes na te komen
Sobercare
Sobercare

Overtuigd door de voordelen of meer informatie nodig?